Jump to content

CurvFit


efsk

Recommended Posts

Dames, heren ook

Iets bruikbaarder, wellicht, dan de Myatt is de Curvfit.

DSC02497.JPG

DSC02498.JPG

Een naam die suggereert dat de krabber past op curves, waar een vrouw het patent op heeft. De man namelijk heeft een gezicht wat uitsluitend uit rechte vlakken bestaat.

DSC02500.JPG

De Curvfit is een SE-krabber dus mevrouw wordt extra glad en heeft last van proprietary mesjes. Voor het ontwerp is patent aangevraagd in 1922, toegekend in 1924, en er verschenen in 1935 nog advertenties voor deze krabber.

DSC02501.JPG

DSC02502.JPG

Schroeven was niet nodig, gewoon een klemmetje en een beetje duwen was genoeg. Voor deze krabbers hoefde je zelfs geen nagels te gebruiken.

DSC02503.JPG

DSC02504.JPG

De mesjes, als gezegd, speciaal voor deze krabber, waarbij de fabrikant éen ding goed doorhad: aan de zijkanten dient dat ding niet uit te steken. Vele moderne krabbers hebben daar nu nog steeds last van en dat schroeft niet lekker open en dicht. Hier hoef je niet te schroeven en is het opgelost. Vreemd.

DSC02505.JPG

DSC02506.JPG

  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

Volkomen onpractisch voor alles behalve concave oppervlakken. De oksel derhalve kun je er prima mee scheren, en heel misschien als je extreem ingevallen wangetjes hebt die ook maar daar is het mee gezegd. Dus inderdaad: deze is voor de rondslingeren, niet voor gebruik.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.