Jump to content

Bartmann Solingen (high class)


daniel146

Recommended Posts

Voor wie het interreseerd er staat er 1 te koop op kapaza.be voor 80 euro volgens mij in goede staat(niet dat ik er verstand van heb:P)

 

Hier heb je de link ik heb geen idee of dat tie het waard is. Ik had hem al een mailtje gestuurd wat tie er voor wilde hebben. En hij verstuurd

naar NL.

 

http://nl.kapaza.be/oost-vlaanderen/scheermes-bartman-van-solingen-75735468.htm

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

dat is ongeveer de maximum prijs voor zo'n mes (in goede toestand), ik had al contact met hem maar hij wil er blijkbaar veel geld van maken. Zag laatst een gelijkaardige op een rommelmarkt en die vroeg 200 euro en dan is het nog een koopje meneer want het is veel meer waard ;-)

 

Heb er zelf enkele van verkocht vroeger in heel goede staat en ik moet toegeven het zijn wel niet de makkelijkste messen om te slijpen maar eenmaal scherp scheren ze fantastisch. Waar je ze ook wel eens aantreft is op het franse CoupeChou forum voor een redelijke prijs.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

hallo, zonet heb ik naar de prijs geinformeerd van een Bartmann Solingen 501, het mes is licht geroest, vraagprijs € 75, is deze prijs te verantwoorden?

 

Groeten, Koen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.