Jump to content

Ola


Woodface

Recommended Posts

Ruim 30 jaar geleden leerde mijn vader mij scheren op de "klassieke" wijze. Ik kan me de aluin van de eerste keer nog herinneren. Had het idee dat mijn hele huid samentrok. Op een gegeven moment kwamen de eerste cartridges op de markt en vond dat destijds veel makkelijker.

Echter de interesse kwam weer terug en ben me gaan verdiepen in het "klassieke" scheren. Google is de vriend van velen en na een hoop lezen en veel vragen stellen, uiteindelijk overstag gegaan.

 

Zojuist mijn 1e bestelling bij BdF de deur uit gedaan en kan niet wachten tot alles binnen is. Het volgende komt eraan:

- Semogue 1305 kwast;

- Proraso groen;

- 5 verschillende soorten mesjes (Astra platinum, Personna, Voskod, Elios en Bolzano) eerst maar eens proberen;

- mijn kapper heeft aantal Muhle krabbers staan. Ik kreeg €10 korting :D op mijn spaarkaart en heb gelijk een Muhle R89 aangeschaft.

Met deze set ga ik starten en herontdekken. T.z.t. ga ik misschien wel wat andere zepen proberen en wie weet wat ik de komende zomer in Spanje zie liggen.

 

Ondanks mijn nickname heb ik qua huid geen problemen ;) Nu gebruik ik na het scheren een gezichtscrème van de Etos (Q10) en die bevalt me goed.

Moet wel leren om er de tijd voor te nemen. Dat is in de ochtend soms wel lastig als het half 6 is, maar ik ga het meemaken.

 

Hastalapasta Woody

Link to comment
Share on other sites

Dank voor de welkomswoorden.

 

Gelijk maar even een vraag erin gooien. Zoals gezegd in mij opening,ga ik opnieuw beginnen. Ik heb 5 verschillende mesjes gekocht om uit te vinden wat het beste bij mij past.

Ik zit met de vraag in welke volgorde ik ga beginnen. Mijn idee is om eerst uit elke verpakking 1 mesje te proberen en als deze op is, te vervangen door 1 mesje uit een ander pak. Ik hoop zo mijn voorkeur te vinden en dan is het een kwestie van opmaken.

Welke volgorde is handig (Personna, Astra platinum, Voshkod, Bolzano en Elios)?? Anders gewoon maar starten :?:

Link to comment
Share on other sites

Valt niks zinnigs over te zeggen, voor mij zitten er al drie tussen die ik absoluut niet goed vind maar die dan weer voor andere mensen wellicht tot hun favorieten behoren. Als het voor iedereen gelijk zou zijn zou immers niemand mesjes uitproberen maar gelijk voor de beste gaan :-)

Take your pick zou ik zeggen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.