Jump to content

Adresje voor Nickel-Zilver staaf?


Shaggy

Recommended Posts

Wie o wie heeft er in NL een betrouwbaar en niet te duur adresje voor rond 1.5mm en 2mm nikkel-zilver staf per lengte? Messing is geen probleem, maar de meeste nikkel-zilver in hobbywinkels gaan maar tot 0,5mm dus daar heb ik niets aan. Ik haal het anders uit de US, maar lijkt me dat er hier toch ook wel aan te komen zal zijn ergens.

 

Wie weet er iets waar ik geen 100mtr per keer moet afnemen:)

RVS spacers mag eventueel ook een adresje.

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor de reacties. Microscrews is idd een prima optie. Voor messing spacers is het zeker interessant, rvs vind ik aan de prijs, maar goed. Messing moest ik ook nig hebben, modelbouwwinkel waar ik het normaal haal hadden het niet meer. Wat wel heel interessant is zijn de schroeven, die hebben ze wel veel leuks. Mijn dank voor de link :)

 

Ja, nikkel-zilver is gewoon lastig hier, of je zit op zilverstaal wat te hard is voor mijn smaak, of je krijgt meer richting echt zilver wat ook niet de bedoeling is. Heb dus maar weer gebruik gemaakt van het mooie E-bay voor deze spullen, kan ik weer even vooruit.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.