Jump to content

Gratis! ;-) Chinese Tech


Johan

Recommended Posts

Zoals waarschijnlijk bekend heeft "Pastapipo" een aantal Chinese Gillette Tech's besteld. Er staat er ook eentje op mijn naam :) maar eigenlijk heb ik meer dan genoeg spullen. Ik maak er dus liever iemand anders blij mee.

 

Dus wie heeft er belangstelling voor een Chinese Tech (onder voorbehoud dat Pastapipo ze inderdaad binnenkrijgt natuurlijk)? Hij is al betaald door mij, dus hij is gratis (dat moet een echte hollander toch aanspreken :mrgreen: ). Laat je belangstelling weten in dit topic, dan trek ik er aan het einde van deze week (donderdag of vrijdag) een winnaar uit. Je mag dan met Pastapipo afspreken dat "mijn" krabber naar jou wordt gestuurd.

 

Iemand?

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

hee johan,

 

al hoewel ik de gelukkige winnaar ben van de prijs van shaggy ben ik altijd benieuwd naar andere messen. heb nog niet echt veel vergelijkings materiaal maar ben dan ook een beginnende shaver.

groet,

omnivac

Link to comment
Share on other sites

Leuke actie, maar ik hoop dat je er geen spijt van krijgt, over 50 jaar is dit misschien ook wel een vintage Gillette Tech ;) (grapje, maar het is wel een prima krabbertje om je snel mee te scheren. De mijne doe ik niet weg :) )

 

Ik doe niet mee trouwens omdat ik er een heb.

Link to comment
Share on other sites

Wat mooi, alweer een PIF. Echt lieve mensen hier!!!

Zelf doe ik niet mee want ik heb al genoeg spullen om me zes mensenlevens te scheren al zou ik misschien in een volgend leven of die daarna nog wat zeep moeten kopen...

Link to comment
Share on other sites

Kijk, ik heb zeker interesse. Met een dergelijk mes schoor mijn vader zich ook. Ben er nog niet aan toe gekomen er ooit eentje zelf te kopen.

 

Bedankt voor het gulle aanbod, moge de beste winnen :)

Link to comment
Share on other sites

ik wil wel eens met een krabbertje beginnen :)

 

Dan heb je geluk, want mijn random generator heeft jou als winnaar aangewezen ;)

 

Ik ga je naam doorgeven aan Pastapipo. Zoals aangegeven, ik heb al geld naar hem overgemaakt voor de krabber. In plaats van naar mij, mag hij naar jou verzonden worden :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.