Jump to content

Samples


cutthroat

Recommended Posts

Ik zat vanmiddag ineens te denken (ja, soms gebeurt dat wel eens :D ), zou een "vraag om sample" topic niet iets zijn? Ik bedoel, stel je bent wel benieuwd naar een bepaalde aftershave of mesje, maar wilt niet gelijk een hele fles of doos aanschaffen. Want stel dat je het niets vindt. Ja toch?

 

Nu is mijn ervaring dat de meeste leden hier erg vrijgevig zijn en graag een ander willen helpen. Zo heb ikzelf bijvoorbeeld al verschillende keren mensen aan een sample van mesjes, scheerzeep en/of aftershave geholpen. En heb ikzelf ook al verschillende samples gekregen, wat voor mij duidelijk maakte dat ik de Pinaud Clubman special reserve, de Vitos en Voshkod mesjes wilde hebben.

 

Zou een sticky topic in bijvoorbeeld de Marktsectie, waarin mensen gericht om iets kunnen vragen, een idee zijn? En met gericht bedoel ik dan dat mensen niet gaan vragen "ik wil wel wat verschillende mesjes proberen". Zou daar behoefte aan zijn? En zijn er mensen die dan gelijk beren op de weg zien ;) ? Of valt dat wel mee?

Link to comment
Share on other sites

Ik denk dat België ook goed te doen is hoor. De meeste samples kunnen per briefpost lijkt me. Even snel op de site van PostNL gekeken leert dat dat €2,30 (20-50 gr) of €3,45 (50-100gr) kost. Vindt ik wel te doen ;)

Link to comment
Share on other sites

Zolang je ze dus maar uitspoelt :lol:

 

Die potjes ken ik niet. Maar ach, ik geloof niet dat ik iets heb wat iemand graag zou proberen, aangezien alle crèmes die ik heb zo'n beetje standaard in elke scheercollectie zitten :D

Link to comment
Share on other sites

Ik verstuur samples van aftershave, asb, crème of zeep in deze sambalpotjes van het merk depa. Verkrijgbaar bij verschillende groothandels en toko's. En anders gewoon bij de lokale "Chinese Muur" vragen ;)

 

Blijkbaar is er wel animo voor. Zou één van de mods/admins een topic sticky kunnen/willen maken? En is het een goed idee om dit topic in de Markt-sectie aan te maken?

Link to comment
Share on other sites

Sorry voor de late reactie! Wat mij betreft ben je vrij om een nieuw topic aan te maken.

Echter, omdat topics hier nogal eens verzanden in een overvloed aan gezelligheid/off-topic berichten:

enkel vragen om samples! Zorg als verzoeker dan wel dat je een duidelijke omschrijving hebt van hetgeen je zoekt.

Heb je datgene in huis wat de vrager zoekt? Reageer dan op verzoeken middels een persoonlijk bericht/privebericht (middels de PB knop onder de gebruikersnaam van de verzoeker).

Dus maak je topic aan met je eigen (wervende) tekst en zet er expliciet bij dat het puur een vragen topic is.

Heb je dat gedaan, dan maak ik het sticky.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.