Jump to content

Nieuw Shavemac 2-Band haar


Snuff

Recommended Posts

Zijn er onder jullie scheerfanaten al mensen die ervaring hebben met de nieuwe Shavemac 2band borstels? Ik lees veel lovende kritieken en vorige week iemand gevonden die aanbood om er op te zenden zodat ik het zelf kan testen 8-)

 

Tevens krijg ik de gelegenheid om ook Shavemac flattops te proberen (D01 2-Band en D01 3-Band), het wordt vast een leuk paasweekend :D

 

NVuBrmg.jpg?1

Link to comment
Share on other sites

In elk geval wel een paaskleurtje Snuff!

Van meer belang is, zoals gezegd door Marcel, hoe het haar is. De flattops vind ik er vreemd uitzien, die zou ik niet zo aanschaffen. Neemt niet weg dat ik wel graag ervaringen hoor.

Link to comment
Share on other sites

Zoals Marcel al aanhaalde kan je kiezen voor vele vormen, materialen en kleuren in het expert menu bij Shavemac en als je Bernd persoonlijk aanschrijft kan er nog veeeeel meer.

 

De flattops zien er volgens mij ook niet zo aantrekkelijk uit maar mensen wiens mening ik heel hoog waardeer proberen me al een tijdje te overtuigen om er eens eentje te proberen en zijn welhaast zeker dat ik mijn mening ga herzien. Dat is tenminste indien je de prestaties voorop stelt en kan leven met het uiterlijk.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.