Jump to content

Weer terug naar nat scheren


Rotterdam

Recommended Posts

Mijn naam is Martijn en na een jaartje of 2 mijzelf met een scheerapparaat geschoren te hebben met zo nu en dan een weekbaardje ben ik weer van plan nat te gaan scheren. Ik ben destijds gestopt met nat scheren omdat ik erg snel uitslag krijg zoals uitslag en puistjes. Na een toevallige zoektocht op internet kwam ik informatie tegen over scheren met een klassiek DE scheermes. Na alles positieve verhalen, ook op dit forum, van zowel beginners als gevorderden wil ik het graag een kans geven. Ik moet alles nog aanschaffen dus ik ben heel benieuwd! Wat zijn de dingen waar ik op moet letten met een huid waar ik snel uitslag en puistjes op krijg?

 

Groetjes Martijn

Link to comment
Share on other sites

Hoi!

Of het specifiek voor de gevoelige huid is weet ik niet, maar we hebben onder het help-forum de mogelijkheid om een testset te proberen. Kan je s kijken hoe het is.

Link to comment
Share on other sites

Welkom!

 

Je verhaal klinkt erg gelijk aan mijn ervaringen. Met een beetje mazzel is het DE scheren al zo'n mindere belasting op je huid dat je niet eens alles sensitive hoef te doen. Bij mij is de reductie van het aantal mesjes icm betere techniek en betere voorbereiding/product voldoende om bijna irritatieloos te blijven :)

 

Succes!!

Link to comment
Share on other sites

Niet meer tegen de draad in scheren en een agressief krabbertje dat was de truck voor mij. Nooit meer last van irritatie. Wel een lege portemonnee.

Ja, met een truck op mijn gezicht zou ik ook nooit last meer hebben van irritatie ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.