Jump to content

Shop met wat uigebreider Omega kwasten aanbod?


Snuff

Recommended Posts

Voor twee kennissen zoek ik een aantal Omega varkens en silvertip kwasten te bestellen. Echter behalve Connaughtshaving kan ik niet zo direct veel vinden. Mocht iemand een online adresje weten? Wel binnen Europa gezien de douanekosten.

 

Wou anders bij Connaught de varkens bestellen gelijk met TOBS cream voor die mannen maar ze stoppen volledig met TOBS dus kom ik niet aan het vereiste bedrag om geen verzendkosten te betalen. De TOBS kan ik bij BdF kopen natuurlijk.

Link to comment
Share on other sites

Man and shaving heeft wat varkenskwasten en dassen, alleen weet ik niet of dat juist is wat je zoekt want ze hebben maar 1 of 2 zilvertip kwasten en 5 varkenskwasten. Geen geweldig groot assortiment dus. Maar als het net is wat je zoekt geen probleem. Maar wellicht heb je daar al gekeken dus is deze post misschien nutteloos. :oops:

Link to comment
Share on other sites

Bedankt LookOut, zitten een tweetal tussen die ze wel zouden willen. Het zal moeilijk worden om een shop te vinden die ze allemaal heeft denk ik (ik toonde ze aan hen op de omega website maar die verkoopt niet zelf).

Link to comment
Share on other sites

http://www.dolcimascolo.com/shop/177-pennelli-da-barba-omega?n=20&id_category=177

 

Hier een Italiaanse site, die toch wel wat Omega's verkoopt. Vooral goedkopere modellen maar ook wat duurdere als ik even kijken.

 

http://www.vianoprofumicoltelli.com/index.php?route=product/category&path=73_85&page=1

Hier ook. En deze site heeft ook een Franse optie, en jij spreekt vast Frans als Belg. :P (Deze lijkt me ook het beste hoop dat je er kan vinden wat je zoekt.)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.