Jump to content

Nieuw op Kickstarter


LongShave

Recommended Posts

Ik heb van die laatste het idee dat je in 2 gangen op je tandvlees zit... Wat een akelig ogend ding!

 

Inderdaad! Creatief met de 3D-printer... Waarom niet gewoon 2 passes of meer doen als je toch DE mesjes gebruikt?

Die Caliber krabber is ook wel heel erg Amerikaans; oude .50 patronen recyclen. Recycling kan ik alleen maar toejuichen, maar de obsessie van veel Amerikanen met vuurwapens deel ik allerminst. Het past dan wel weer bij een kwast als deze:

http://www.sixshootershaving.com/6-s-s-silvertip-24mm/6ss-6-s-s-1/

Link to comment
Share on other sites

Die inscape ziet er wel aardig uit. Wat ik wel een beetje dubbel vind is dat ze minder afval als verkoopargument gebruiken maar de "one clip top pro" komt toch echt over als wegwerp-cassette.

Dat doet het afval reducerende argument weer ongedaan..

 

En tjah... als die Amerikanen graag een kogel tegen hun hoofd wensen... Eenieder zijn fetisj zal ik maar zeggen. Zo ver verwijderd van jezelf een mes op de keel zetten zit het niet natuurlijk, waarmee ik alsnog on-topic blijf.

Link to comment
Share on other sites

Ik heb het idee dat het zo'n lomp ding is die Shavernator. Bij de inscape heb ik het idee dat hij niet goed pakt. Als je ziet hoe de zeep blijft zitten op de huid na een pas. De houder maakt veel contact met de huid. Kan het mishebben hoor!

Ik vind de Ceramic shaving razor rest wel een mooi ding. Mijn krabbers staan in een beker. Maar dit is wel een mooie houder. En ja, de Vulcan. Op zich mooi maar deel de mening van Marcel over de obsessie van veel Amerikanen met vuurwapens.

 

Maar wel leuk dat men probeert te innoveren en uit te vinden.

Link to comment
Share on other sites

In Amerika is er een hele gun cultuur maar heel veel mensen hebben geen wapens. Het zijn vaak hobbyisten die er dan tientallen hebben en er helemaal in opgaan zoals je in Nederland iemand kan hebben die heel veel messen spaart. Maar als je dan van die gun nuts treft, dan kan je je beter uit de voeten maken.

Link to comment
Share on other sites

Soms lopen er leuke en/of interessante projectjes maar hier zie ik niet veel zinnigs tussen;

 

Weglegbakje, tja er zijn ongetwijfeld liefhebbers maar ik niet. Ziet er wel leuk uit hoor maar waar laat ik dat dan weer.

 

Vulcan razors. Echt? Ik wacht wel tot ze een scheerkop op een dildo zetten, of een fietspomp. Onzinnig wat mij betreft.

 

De Inscape ziet er weliswaar strak uit maar is niet duurzaam (er zijn niet voor niets losse bovenkapjes) en als zodanig toch een soort van wegwerp DE. Hoezo groen?

 

De Shavernator? De naam zou het ongetwijfeld goed doen bij een aflevering van 'phineas and ferb' maar ziet er net zo bruikbaar uit als de gemiddelde uitvinding van Dr. Doofenshmirtz.

Link to comment
Share on other sites

De Shavernator? De naam zou het ongetwijfeld goed doen bij een aflevering van 'phineas and ferb' maar ziet er net zo bruikbaar uit als de gemiddelde uitvinding van Dr. Doofenshmirtz.

 

HAHA :lol::lol::lol::lol::lol: ik dacht gewoon precies het zelfde toen ik de naam zag (ook hoor ik die DR. Doofenshmirtz het al zeggen). maar ik dacht nee dat kennen ze hier niet :P.

 

ik moest ook wel denken aan Shavernator/Terminator.

Ik vindt hem eigenlijk gewoon veel te lomp. kan me niet voorstellen dat dit ding goed scheert onder de neus enzo.

 

de rest spreekt me niet echt aan, inscape vond ik wel interesant lijkt me alleen niet echt duurzaam

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Die Baronshave oogt prima maar zal niet goedkoop worden. Hij is van RVS, tegenwoordig (helaas wat mij betreft) schijnbaar hét materiaal voor een premium krabber, en onderdeel van een totaalconcept dus dat gaat vast in de papieren lopen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.