Jump to content

RUSSIAN SVOBODA SOAPY SHAVING CREAM


efsk

Recommended Posts

$%28KGrHqR,!owE-u0T-hwVBP636lcTrw~~60_57.JPG

KPEM kan ik nog net lezen, daar bleef het bij.

For a mild & moist shave - Provides receipt of rich & stable foam aldus het verkooppraatje.

Plastic tube van het soort dat in vorm blijft. Minigaatje met diameter van een millimeter, maar dat is genoeg om een klodder créme in een bakje te krijgen. Met de plisson en wat meer water dan ik gewoon ben een mooie bak schuim gekregen.

Consistentie is prima: kleine belletjes, stevig, lang aanhoudend. De geur is... vreemd. Asfalt voert de boventoon, maar daarnaast staat mandarijn. Deze twee zitten los in het schuim, hebben niets met elkaar te maken en een verbindend element heb ik niet aangetroffen. De geur houdt na het scheren niet lang aan, wat ik prima vind. Welke ASB/AS te gebruiken laat ik aan de gebruikers daarvan over, ik gebruik dat spul niet.

Scheereigenschappen zijn uitstekend, beter dan die van de vorige Russische créme hier door mij beschreven. Het schuim is wat verzorgender en rijker, en scheert uitstekend. Niet het idee dat de huid nog wat extra's nodig heeft na deze scheerbeurt.

Los van de geur, als gezegd vreemd maar mij niet storend en dus prima, is dit een uitstekende créme.

Link to comment
Share on other sites

Mooi. De geigerteller al naast de tube gehouden?

 

Geintje, leuk dat zoiets (voor NL) exotisch goed bevalt en waarom ook niet? Scheren doen ze zich overal en een goede crème is niet zo ingewikkeld dat het niet ook uit Rusland kan komen, ze hebben tenslotte ook de lekkerste auto's :mrgreen:

 

Nu nog lekkere scheermesjes.... ;)

Link to comment
Share on other sites

Jammer van die asfalt geur. Laten we eerlijk zijn, als je asfalt wil ruiken dan ga je wel de A12 liggen minetten ofzo (nou ja zeg!!).

Maar als de mandarijn geur de boventoon voert, dan is het misschien best te doen. Eigenlijk missen we dat nog in andere scheerzepen; een goede mandarijngeur.

Bedankt voor de review.

Link to comment
Share on other sites

Eigenlijk is asfalt niet helemaal juist bedenk ik me nu. Trekzalf, dat is het eerder. Dat heeft ook zo'n olie/teerachtige lucht. Wie weet, helpt deze scheercréme en passant tegen ingegroeide haartjes, meeëters en puistjes.

Ik vind dat teer/asfalt/trekzalf ook zeker niet stuitend of storend, eigenlijk heeft het wel wat. Alleen die combi met mandarijnen...

Link to comment
Share on other sites

Wat ik schreef: de twee geuren bestaan los van elkaar en hebben niets met elkaar te maken: geen verbindend element. Dus wat je krijgt is trekzalf, en daar achteraan hobbelt dan een mandarijn. Te laat, te weinig, te eenzaam. Het is een combi die op mij bevreemdend werkt.

Staat niet tegen, ik snap het gewoon niet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.