Jump to content

Webwinkel exotisch hout


cutthroat

Recommended Posts

Beste mede-frutselaars,

 

Zoals de meesten inmiddels wel weten heeft edelholzverkauf.de hele mooie soorten hout en een ontzettend goede service. Deze service strekt zelfs zo ver dat ze je bellen en in het Nederlands vragen hoe je het bestelde hout gezaagd wilde hebben.

 

Nu was ik vandaag bij een houtdraaier op bezoek. Een hoop kijken, leren en kletsen. Kletsen over hout natuurlijk en ook waar je goed hout kunt kopen. Hij kwam met de tip van hobbyholz.de. Volgens hem een hele goede zaak, met dito service. Ze schijnen veel soorten erg mooi hout te hebben die vaak nog aantrekkelijk geprijsd zijn ook. Ik heb voor dit laatste even gekeken naar een paar soorten hout, en dan komen ze goed uit de bus. Als voorbeeld een balkje cocobolo van 50x50x300 kost bij edelholzverkauf €36,10 en bij hobbyholz €12,65.

 

Ik heb nog geen ervaring met dit bedrijf, maar ga het zeker eens uitproberen en wilde deze tip graag met jullie delen.

Link to comment
Share on other sites

Ik kreeg trouwens vandaag mijn fineer binnen. Dit had ik besteld bij Masave Hout uit Zwolle. Dit bedrijf heeft nog geen eigen website, maar zijn op verschillende plekken op het internet te vinden, onder andere op het houtbewerkings forum. Ik geloof dat het ontstaan is door een paar liefhebbers als hobby.

 

Of er is iets misgegaan in de communicatie, of ze hebben er "iets" extra bij gedaan. Ik had gezegd "doe maar voor €25" en verwachtte een velletje of 25-30.

 

20150110_232903.jpg

 

20150110_233040.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Weet iemand in buurt van Utrecht nog een goed adres voor exotisch hout? Ik weet dat er 1 in Arnhem en Amsterdam zit maar het is toch handig als ik er even vlot heen kan.

 

Ik ga die link van Ramon ook even doorspitten. Thnx!

Link to comment
Share on other sites

Ik heb één poging gedaan, maar ik kreeg het geheel niet compact genoeg. Gevolg was dat het hout er door het schuren niet mooi glad uitkwam. Daarna heb ik er geen tijd meer aan besteed. Gebrek aan tijd en aandacht. Maar ik ga het nog wel eens proberen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.