Jump to content

Forumtijd van slag?


FairArie

Recommended Posts

Het was van de week al eerder opgevallen, maar de forumtijd lijkt een beetje van slag. Daardoor worden berichten in de toekomst geplaatst;

 

ShaSocforumtijd.jpg

 

Het is momenteel: 11:03

Post PI56: 11:18

Post FairArie: 11:24

 

Waarschijnlijk gevolg daarvan is de melding: "U kunt niet zo snel na uw laatst geplaatste bericht een nieuwe plaatsen, probeer het later nog eens."

 

En het vreemde .... na een tijdje lijkt het tijdsgat weer te verdwijnen :shock:

Link to comment
Share on other sites

Was me deze week ook al opgevallen en had er ook al wat over geschreven, maar kon het toen met geen mogelijkheid plaatsen vanwege de tekst "U kunt niet zo snel enz" . Mijn forumvoorkeurtijd staat op wintertijd.

Link to comment
Share on other sites

Zomer/wintertijd zou ook met hele uren gaan, niet met een minuut of 10-20.

Dit effect eerder, op een andere omgeving, meegemaakt dat de virtuele server niet goed de tijd overnam van dom0 waardoor het af en toe van slag raakte. Of dat hier ook het geval is durf ik niet te stellen.

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

 

Ik heb het afgelopen week ook al gezien in dit topic. En ik heb dat daar ook aangegeven in een van de berichten omdat Harkos ineens een bericht in de toekomst plaatste. Heeft het niks met TapaTalk te maken of moet de cache van het forum eens "geflushed" worden? Dat wil namelijk ook wel eens helpen weet ik uit ervaring met een eigen forum enige jaren geleden.

Link to comment
Share on other sites

Ik had hetzelfde probleem met PB aan Cees en Efsk een paar dagen terug. Dit herstelde uiteindelijk, maar mijn tijdsinstelling leken toen goed. Toen ben ik met de melding gaan googelen en vond ik diverse fora waar het euvel ook optreedt. Denk dat het een oorzaak op de server heeft waar het forum draait. Daar houdt mijn inzicht echter mee op. Vond het wel erg storend, daar ik dus geen PB kon verzenden. Iets op het forum plaatsen kan vaak wel even wachten, maar een PB?

Link to comment
Share on other sites

Ik kreeg gisteren en ook nu weer de volgende melding. Ik denk dat dit ook te maken heeft met de problemen met de forum-tijd. Mijn instellingen zijn niet veranderd. Een half uur na het posten van mijn laatste bericht krijg ik deze melding nog steeds :evil:

 

Even via een ander venster gekeken. Actieve tijd is 14.55 uur. Mijn op één na laatste bericht was om 13.38 geplaatst, mijn kort daarop als laatste geplaatste bericht staat op 14.58 :?:

 

Screenshot_2014_12_29_14_25_07.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.