Jump to content

Even voorstellen


Wimmie

Recommended Posts

Mannen,

 

Als eerste dank voor de vele leerzame uren lees plezier. Alsook voor het overhalen om 'ouderwets' te gaan scheren. Ook ik schoor wel nat maar met het gillette fusion systeem dat mij eigenlijk altijd heeft geërgerd. Middels Manandshaving een scheerzeep en pre shave van Prosaro en EJ DE89 mes aangeschaft. Dit gaf een geheel nieuwe kijk op mijn stelling; pijn is fijn, bloed is goed, spastisch is fantastisch, namelijk dat ik een masochistische kant heb welke nog niet was geopenbaard! Kwartiertje eerder op, en dan dat 'scheer' moment even helemaal voor je zelf, irritatie, bloed en dan moet de tweede pass nog, HEERLIJK.

Deed mij ook denken aan het RTL 7 programma "nog meer voor mannen", mijn vrouw probeert dit geheel nog te begrijpen dus hopelijk mag ik het tot die tijd met u allen delen?

Daar waar ik in het verleden mij te veel liet leiden door enthousiasme en direct overging tot aanschaf van allerlei verschillende merken ed om uit te proberen lees ik mij nu eerst rustig in. Bij de EJ zaten 5 Derby mesjes dus dat zal de eerst volgende aankoop worden totdat ik het geheel onder de spreekwoordelijke knie heb.

Mijn naam is Wim, getrouwd, trotse vader van een prachtige zoon en woon in het ansichtkaartachtige Monster.

Als dit het Whisky forum zou zijn had ik geeindigd met; als één van u in de buurt is, zijt gij welkome om onze gezamenlijke passie te komen beleven, ik hoop op begrip dat een wat langduriger kennen hier van toepassing is...

 

Fijne dagen gewenst,

 

Wim

Link to comment
Share on other sites

Ik heb mij door Manandshaving laten adviseren en de groene besteld. In alle eerlijkheid had ik gehoopt dat deze wat lekkerder zou ruiken.

 

 

welkom!!!

 

er zijn genoeg zepen die wel heel lekker ruiken, de namen kom je hier vanzelf tegen...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.