Jump to content

SOTD Diqiu-Long - Kappus Scheercreme Aloe Vera


Guest Diqiu-Long

Recommended Posts

Zo vandaag twee nieuwe scheercrèmes gekocht en aangezien ik nog niet geschoren had en een tweedaags baard had staan kon ik een van de nieuwe scheercrèmes direct aan het werk zetten en ik heb de Allies en Axis samen laten werken :lol:

 

full.jpg

 

Pre-shave: Nivea Deep Cleaning Face Scrub

Scheercreme: Kappus Scheercrème Aloe Vera for sensitive skin

Scheerkwast: Edwin Jagger Best Black Badger

Krabber: Edwin Jagger DE89L

Mesje: Rapira SS gebruikt voor vierde keer

Aftershave: Balea Men ASB Sensitive

 

De Kappus Scheercrème Aloe Vera bevalt mij echt zeer goed en ik heb al veel scheercrèmes gebruikt en vind de meeste Duitse scheercremes inderdaad wel goed maar de Kappus scheercreme is vrij geconcentreerd en dik, waardoor 1 a 1.5 cm meer dan genoeg is en je krijgt een hele goede lather ermee en de geur ruikt lekker natuurlijk, daarmee verschilt ie dus eigenlijk in met bijvoorbeeld Palmolive, Florena, Wilkinson welke wat dunnere scheercremes zijn en je beter wat meer kunt gebruiken, kwa performance is het vergelijkbaar met Speick en hij lijkt me beter geschikt voor de gevoelige huid.

 

Oh het is tevens een vegetable based scheercrème ofzo, althans staat op het doosje, hij ruikt dus ook gewoon naar de natuur en dat is best prettig vind ik en het is niet een erg sterke geur.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.