Jump to content

Derby Menthol Creme


ShockWave_Omega

Recommended Posts

Vandaag binnen gehad vanuit Turkije. Derby mentol shaving creme.

Zojuist ook voor het eerst gebruikt.

 

Mijn indrukken: Hij ruikt lekker en maakt snel erg veel lather. Ik heb alleen wat op mijn vingertop paste gebruikt om schuim te maken.

Dat gaat erg makkelijk en snel met deze creme. Helaas mis ik wel het menthol gedeelte van de creme. Hij voelt niet koud aan en geeft je ook geen overdadige menthol reuk. Hij ruikt wel lekker maar menthol kan ik er niet uit halen.

 

Gezicht natmaken voor het aanbrengen van de lather is .. eh .. op zijn zachtst gezegd not done. Hij druipt sneller van je gezicht als sneeuw op een prachtige zomer dag. Dus gezicht droog gemaakt en opnieuw opbrengen. Scheert wel lekker maar wederom geen menthol boost.

 

Derby.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ik had niet gedacht dat deze scheercreme zo slecht zo zijn, ik heb wel meerdere scheercremes welke wat dunnere zijn en er wel redelijk wat water in zit, maar het drupt beslist niet van mijn gezicht, het blijft gewoon op me vochtig gezicht zitten.

 

Zou Arko trouwens beter zijn? Want ik koop geen Turkse scheercremes omdat ik genoeg goeie Duitse scheercremes heb welke goedkoper zijn voor mij.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.