Jump to content

Goedemorgen!


BoyB

Recommended Posts

Ben nieuw hier en vandaar dat ik me even voorstel.

Ben 59 jaar en heb dus geruime scheerervaring :)

Ik erger me al decennia aan de marktdominantie van een aantal cartridge producenten.

De prijzen die voor een mesje berekend worden komen op geen enkele manier overeen met de gevoelswaarde van het product. Daarom jaren geleden gekozen voor de mesjes van de Lidl: binnen het marktsegment value for money.

 

Tijdje geleden rondreis gemaakt door Turkije. Na een van mijn overnachtingen heb ik mijn scheerspullen laten liggen in een hotel. Dat was een goede aanleiding om ergens in het binnenland van Turkije me te laten scheren door een echte barbier. De hele behandeling duurde drie kwartier en was een ware belevenis. Echter: onze vervolgetappe zou geen externe scheermogelijkheid opleveren. Daarom naar de super getogen en allerlei goedkoop spul gekocht: een krabber, Derby mesjes, kwast, Arko scheercrème en Arko aftershave crème (die kleine tubetjes). Ondanks dat de krabber ongelooflijk agressief was (veel bloed) en de kwast matig heb ik met ongelooflijk veel plezier me de rest van de vakantie geschoren. Scheren was opeens weer leuk! En het kostte helemaal niets! In het bijzonder de Arko aftershave creme vond ik geweldig.

 

Thuis deze nieuwe rite voortgezet. Had al snel door dat het wat betreft kosten een valkuil is. Uit ergernis voor de dure cartridges gestart, nu de verleiding om allerlei mooie (en dure) spullen te kopen.

 

Ik bouw het langzaam op. Als je net je rijbewijs hebt moet je geen snelle sportauto kopen. Zo zie ik het ook met scheren. De Turkse krabber al lang weggegooid. Vervolgens een chinese krabber gekocht, scheerde prima, laten vallen en kon ook de prullenbak in. Heb nu drie krabbers die me alle drie bevallen: de overbekende Gilette van TinyDeal, de Feather Popular en de Lord L6. De Lord bevalt me nog het beste.

 

Ben druk aan het experimenteren met mesjes. Zo heb ik onlangs proefpakket mesjes besteld: http://www.ebay.com/itm/231324457731?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Ook een nieuwe kwast aangeschaft: http://www.ebay.com/itm/161429175702?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Beide bestellingen nog niet binnen.

 

En vorige week op vakantie geweest in Spanje. Daar de Floid aftershave gekocht en de La Toja scheercreme. beide topaankopen!

 

Jullie zien, ik ben zoekende en dat zal ik nog wel een tijdje blijven. En met veel plezier!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.