Jump to content

Zeep gevoelige huid


Beun

Recommended Posts

Heren en dames!

 

Ik ben op zoek naar zepen voor de gevoelige huid. De witte Proraso vind ik niet lekker ruiken dus die valt af. Daarnaast heb ik ook Baume.be en die vind ik echt geweldig!

 

Alvast bedankt!

Link to comment
Share on other sites

weet je waar je huid gevoelig voor is?

 

persoonlijk kan ik niet tegen een aantal bovengenoemde zepen. Helaas geen MWF vanwege de lanoline evenals Musgo Real, Jermyn Street is geen optie (weet niet waarom maar creme's over het algemeen bevallen niet). Amandel olie geeft een probleem dus geen Cella etc.

 

Zoek een goede beschermende en verzorgende zeep zoals DR Harris, Petal Pusher Fancies (geen oakmoss & sage en geen ciderhouse 5) Calani of Haslinger etc etc.

Link to comment
Share on other sites

Geen enkele 'klassieke' zeep is echt zacht voor de huid. Moderne syndets zijn wat dat betreft veel beter. Als je echt last hebt van zeep (dat zou je dan ook moeten merken als je je met (echte) zeep wast) dan ben je beter af met een moderne 'goo' uit de spuitbus - mits correct gebruikt.

 

Kans is echter groot dat als je huidproblemen krijgt van een scheerzeep het aan de overige ingredienten (meestal een van de geurstoffen) ligt. Probeer een zeep met weinig of geen geur te vinden (of laat er een maken ;-) )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.