Jump to content

Voorstellen


Mooly

Recommended Posts

Hallo,

 

Ik ben Milan, 28 jaar getrouwd 2 kinderen en woon in Berkel en Rodenrijs

Momenteel scheer ik me al een aantal jaren met Gilette Mach .... (noem het maar op), maar al een tijdje begon scheren me steeds meer tegen te staan. Nu wil ik meer uitdaging en plezier in het scheren krijgen maar ook betere resultaat. Met de verschillende mach heb ik toch last van uitslag maar heb dit door om de dag of om de 2 dagen te scheren onder controle kunnen houden.

 

Sinds een half jaar gebruik ik een kwast en VGH en merk dat hierdoor het scheren leuker wordt.

Inmiddels me DE razor met diverse mesjes besteld maar merk al dat ik me meer en meer aan het orienteren ben in de diverse scheer atributen. Waarschijnlijk zal dit (zoals ik hier al gelezen heb bij meer mensen) een losgeslagen hobby worden en over een tijd een ruim assortiment hebben.

Link to comment
Share on other sites

Welkom ! En wat voor razor heb je besteld ? zeker een 'EJ DE89L ' ?

 

Nee, Ik heb een Rimei besteld via DX en een set verschillende mesjes.

Daarnaast wel een pot Bartex aangeschaft als preschafe en Palmolife scheercreme (moet zeggen dat zelfs met cartridge dit goed te scheren is, zelfs ATG is te doen)

 

Zit momenteel nog in een overgangs fase van cartridgemesjes (tijdje geleden een berg besteld via een of andere actie) zal eens in de omgeving vragen of ze deze berg willen overnemen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.