Jump to content

Lea acheerstick


Fraggie

Recommended Posts

Hoi allen

 

Nu ik in Spanje ben kijk ik altijd even naar zeepjes natuurlijk. Veel heb ik nog niet gevonden, alleen maar de bekende merken en la toja en lea.

 

La toja is erg lekker dus daar sla ik er een paar van in. Jammergenoeg zijn het sticks maar ok die rasp ik thuis wel in een bakje. Heb ook een tube la toja gekocht maar dat is dus niet mijn ding, scheren met een tube.

 

Maar nu mijn vraag over lea scheerstick. Hij ruikt heel erg lekker, maar hij kwam mij zo vaag bekend voor. Dus elke keer als ik hem zag staan in de badkamer rook ik weer even. Nu ben ik er uit: ik vind persoonlijk dat het erg op de vergulde hand lijkt?!?

Iemand ervaring met lea en die dat kan verifiëren? Want als ik gelijk heb dan bespaar ik me de moeite :)

 

Heb nog geen la toja asb gevonden aahh!! Morgen naar een mercadonna en kijken of ik daar succes heb!!

 

Gr Hans

Link to comment
Share on other sites

Ik heb weliswaar een Lea stick staan maar zoals bij mij nogal vaak; hij is nog niet aan de beurt....

 

Volgens mij is Lea min of meer recentelijk tweemaal veranderd; van de oudere goede receptuur naar iets waar de klanten niet blij van werden en vervolgens weer (ongeveer) terugveranderd. Ik weet eigenlijk niet eens welke van de twee laatste er bij mij in de kast staat.

Link to comment
Share on other sites

Ik ken de scheersticks van Vergulde Hand en van Lea (een oude en een recentere) en vind ze toch niet op elkaar lijken. Veel plezier met je inkopen in Spanje! Als ik daar zou zijn zou ik zo een koffertje vol meenemen, vooral met die prijzen. Floïd vind ik geweldig en dat geldt eigenlijk voor het meeste Spaanse scheerspul.

Link to comment
Share on other sites

Afgelopen dagen even onderweg geweest in Spanje. Helaas geen tijd voor veel snuffelen, maar bij de Mercadonna een Bea scheerstick gekocht om te proberen. Inmiddels ook gebruikt.

Nou moet zeggen, dat het een goed bruikbare zeep is. Gezicht nat gemaakt, stick er even over. Opgeschuimd met de Fibre kwast (Jeruzalem Fibre) en daar kwam het schuim. Had in een mum een gezicht en kwast vol schuim. Ruim voldoende voor 3 passes. De geur is bijna neutraal met een zachte zeeplucht. Kan niet een bepaalde richting geven, gewoon fris schoon. Voor de prijs, €1,55 een prima alledaagse zeepstick.

Wordt tijd dat ik eens Vergulde Hand ga kopen. Die heb ik zeker al 10 jaar niet gehad en kan ik dus niet vergelijken.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.