Jump to content

Petal Pushers Fancies Oakmoss & Sage


Snuff

Recommended Posts

Een kleine recensie onder voorbehoud. Ik kan namelijk goed de prestaties van een zeep beoordelen maar niet de geuren (ooit is een blank patroon van op korte afstand onder mijn neus afgeschoten waardoor ik heel beperkt reukvermogen heb).

 

wjlgF1C.jpg

 

Een werkelijk grote metalen doos met een ietwat zachtere zeep erin, hiermee kun je alvast heel lang aan de slag

 

Als borstel gebruikte ik de Plisson Synthetic, even in koud water gedoopt, eenmaal uitgeschud en dan 5 (Ja inderdaad vijf) keren rondgedraaid in de doos om vervolgens schuim te maken op het gezicht.

 

Gaat super super makkelijk en zelfs met zo weinig laden had ik na het scheren van mijn hoofd zeker nog genoeg voor 2 à 3 verdere passes. Ik merkte meteen dit is een topper van formaat qua prestaties! Zo'n lekker gevoel geeft de zeep op de huid en ook na afloop voelt het heel verzorgend en prettig aan. We zijn nu al flink wat uren verder en nog voelt het aan of mijn hoofdhuid is verzorgd met een creme.

 

Schuim is zeer rijk, dik, mooi glijdend en blijft heel lang goed zonder uit te drogen.

 

Qua geur is het voor mij een afknapper, ik ruik een medicinale (campfor?) geur en daar hou ik absoluut niet van. Mijn vrouw echter vond het juist een prettige geur maar ze kon het niet echt thuiswijzen (het zou naar salie en mos moeten ruiken, zij rook dan weer geen campfor). Ik heb de zeep dan ook als cadeautje meegestuurd met een aantal messen naar een vriend in Finland.

 

Maar ik ga zeker bij een volgende bestelling de Coco's nemen daar ik mag aannemen dat de performantie dezelfde zal zijn.

 

Voor mij situeert deze zeep zich bij de top van alle zepen die ik ooit probeerde, zelfs na één beurt weet ik dat al zeker. Niet goedkoop? Als je ziet hoeveel zeep er in de doos zit en hoe weinig je slechts nodig hebt dan ben je zeker niet slecht uit. (voor wie MdC kent, deze zeep leunt er qua gebruik heel dicht bij aan, daar doe je ook ruim een jaar mee). Ik vind hem in ieder geval super.

Link to comment
Share on other sites

Het probleem bij mij is dat ik slechts een heel beperkt pallet aan geuren ruik en dat die enkele er dan bovenuit steken, dus qua beschrijving van de geur moet je zeker niet op mijn oordeel afgaan. Maar de prestaties zijn om je vingers bij af te likken 8-)

Link to comment
Share on other sites

Beetje off-topic hoor; maar volgens de verhalen zijn HTGAM en PPF nagenoeg hetzelfde. De eigenaar van HTGAM is eerst bij PPF in de leer gegaan en is vervolgens zelf iets gestart. Daarnaast schijnen ze regelmatig contact te onderhouden en elkaar hulp te bieden. Niet 100% hetzelfde, wel 95% (nogmaals, volgens wat ik gelezen heb, geen eigen ervaringen).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.