Jump to content

Gezocht Canvas/Keperband


SakasakaHeyhey

Recommended Posts

Hallo scheerliefhebbers,

 

Ik ben bezig met een doe-het-zelf project voor een paddle. Leer weet ik waar ik dit kan kopen, maar de canvas/keperband voor de crox is toch wat lastiger.

 

Keperband heb ik alleen nog maar gezien in stroken van 2 tot 4 cm en canvas ben ik nog niet tegengekomen.

 

De paddle is 12 cm breed dus dat gaat het voor de keperband niet worden. Nu vraag ik mij af of de canvas dat gebruikt wordt op een doek geschikt is voor de crox. Er zit bij mij een Action waar ik blanco doeken kan kopen. Ik dacht slopen die lijst, het doek op maat knippen en overzetten op de paddle.

 

Is dit een goed idee of raden de kenners dit af? Ik sta open voor alle tips en feedback zodat ik dit project tot een goed einde kan brengen.

Link to comment
Share on other sites

Ik denk dat dat doek reeds gegrondeerd is, en dat gebeurt met een flink kalkhoudende verfsoort. Dan heb je wellicht meer aan een theedoek of een stuk spijkerbroek oid.

Of een plankje balsahout, zoals bij de poor mans strop.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Joost,

 

Mijn bedoeling is om aan de ene kant van het plankje hout tuigleer te bevestigen en aan de andere kant de canvas/keperband. De canvas/keperband wil ik gebruiken voor de crox.

Ik had begrepen dat je zo op een goedkope manier zelf iets kan fabriceren. Ik zeg het eerlijk: verstand heb ik er niet van. Mocht ik de plank finaal mis slaan dan hoor ik het graag.

 

Ben ik op de goede weg Joost of pak ik het nu helemaal verkeerd aan?

 

Groeten Remco

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.