Jump to content

100e gebruiker hmmmz!


Pastapipo

Recommended Posts

Ik zal me eens voorstellen. Ik ben Hmmmz en ik ben 24 jaar. Ooit gestart met een Gillette m3 power en een bus scheerschuim. MIjn vader scheert altijd met kwast en na een tijdje vond ik dat ook wel interessant worden.

 

Niche producten hebben altijd al een speciale aantrekkingskracht tot mij gehad, dus na enig lezen op Badger & Blade was de keuze snel gemaakt en kocht ik in 2009 bij de shaving-shack een krabbertje, een kent blk4 kwast en T&H 1805 creme.

 

Inmiddels is de eerste krabber vervangen door een Gillette 1966 superspeed flare tip en heb ik veel verschillende producten geprobeerd. After shaves, cremes, mesjes, etc. Een paar maanden geleden voor m'n verjaardag een schwarzweisskeramik scuttle gehad van mijn ouders. Wat mijn scheerhartje weer sneller deed kloppen :D

 

Ik merk duidelijk dat nat/klassiek scheren de laatste paar jaren meer en meer in trek komt. Het aantal Nederlandse webshops breidt zich uit en ook een forum als dit is daar een gevolg van. Ik vind het een eer om de 100e gebruiker te zijn.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.