Jump to content

Cadeautjes


cutthroat

Recommended Posts

Voor zover ik weet is er nog geen topic om je, al dan niet voor je verjaardag, gekregen cadeaus te laten zien. Bij deze dus.

 

Hoewel ik pas over twee weken jarig ben, kreeg ik gisteravond al van mijn vrouw en kinderen wat cadeautjes. Omdat mijn dochter vandaag jarig is, en ik 's morgens al vroeg weg ben, doen we een paar cadeautjes al de avond ervoor. Dit zodat ze niet op de dag zelf hoeft te wachten tot papa eind van de middag thuis komt. Maar, zoals gezegd, ik kreeg ook vast een paar cadeautjes :D

 

20140903_055543.jpg

Link to comment
Share on other sites

Dank jullie wel. Ze krijgt een knalroze zitzak-stoel, een rugtas voor school (ze is 4 geworden), een radio voor op haar kamer (haar broer heeft er ook één, dus zij wilde een prinsessen radio), een kinderwagen voor de poppen, paar cd's voor haar nieuwe radio, en nog veel meer. Niet allemaal van ons, maar ook van de visite die zaterdag komt.

Link to comment
Share on other sites

Leuk man!

Ik ken het ook, zo lang het roze is en er prinsessen, hello kitty, Minnie Mouse of iets van my little pony ofzo op staat is het goed voor onze kleine meid (2,5). Ze heeft nu een radio van hello kitty en die moet zo nu en dan mee naar beneden om te dansen :)

Helaas weet ze ook al de volumeknop te vinden....

Je schrikt je de kolere als de laatste zin van een refrein er ineens met 700 decibel wordt uitgeknald :shock:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.