Jump to content

Foto's plaatsen.


brord

Recommended Posts

Het zal vast al een keer besproken zijn maar ik kan het nergens vinden. Ik krijg het niet voor elkaar om foto's te plaatsen. Ik gebruik een iphone en tapatalk en als ik de foto probeer te uploaden geeft ie aan forumbijlage quota bereikt.

 

Wie weet hoe dit op te lossen is.

Link to comment
Share on other sites

imgur of tinypic of iets dergelijks gebruiken. Daar je foto's heen, en dan een linkje met de img-tags. Effe zoekfunctie gebruiken, dan is een uitgebreidere uitleg dan deze wel te vinden op het forum.

Link to comment
Share on other sites

Het gebruiken van de zoekfunctie is al een probleem ??

Ik zie alleen rechts boven een vakje met zoeken en als je daar foto's plaatsen zet en dan klikt dan krijg je alle topics waar het woord foto in gebruikt word en dat schiet niet op ???

 

Ik heb een laptop en ben al in geschreven bij Mijn Album en Imazeshack maar volgens mij de engelse versie ??

En dan ............................... als je in je bericht foto wil plaatsen wat klik je dan aan ?? Waar is dat linkje img-tags ??

Link to comment
Share on other sites

Vreemd, ik kan met tapatalk gewoon uploaden. Tapatalk heeft een eigen account bij imageshack waar het gebruik van maakt. Alleen je hoef niet eerst zelf je foto naar imageshack te uploaden en de link te kopiëren, dat doet tapatalk dus voor je.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.