Jump to content

Matador "Negro"?


LongShave

Recommended Posts

Ziet er idd uit als een Standard razor. Ik heb in het verleden wel ooit bij hun besteld en moet zeggen dat David werkelijk een prima vent is om zaken mee te doen en ook het feit dat-ie nogal wat spullen heeft die wat minder bekend zijn maakt ze voor mij aantrekkelijk. Ik probeer tegenwoordig, voor zover mogelijk, mijn spullen vooral in eigen land te bestellen (een goede leverancier om de hoek heeft toch ook wel wat) dus mijn laatste bestelling daar is al weer een paar jaar geleden.

Link to comment
Share on other sites

Heb je er dan wel eens wat gekocht, Ron?

 

Meerdere keren al, spullen die nergens anders te krijgen waren en waarbij ik dus de extra kosten voor lief moest nemen. Tegenwoordig laat ik iemand plaatselijk de aankoop doen en het dan aan mij versturen, dat scheelt hem enorm. Altijd goed om overal vrienden te hebben, je moet dan natuurlijk ook bereid zijn om in de andere richting hetzelfde te doen, alhoewel ze in de US beter af zijn als ze hier kopen (geen btw en geen douanekosten).

Link to comment
Share on other sites

De kop van die zwarte matador is weliswaar anders aan de onderkant gezien maar zowel de Standard als de Matador zijn gemaakt van "vliegtuigaluminium" en ook de vorm van de handgreep lijkt (zo goed als) identiek. Behalve dat-ie ook zwart is heeft dat niks met de Mühle van doen volgens mij. Alles is natuurlijk na te maken maar voor mij lijkt het op een "custommade" Standard voor RBaM. Ook de prijzen zijn aardig gelijk aan die van de Standard volgens mij.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.