Jump to content

Shave Of The Day: Lampuhkap @ 8-7-'13


Recommended Posts

centerhttp://i.imgur.com/BlcpqGf.jpg[/img]

 

Setup:

Merkur 34C HD met Personna Platinum (vers)

Simpson Wee Scot

TFS Mandarino & Spezie (nieuw)

Proraso Aftershave

 

De Merkur met Personna, mijn krabber waar ik ooit mee gestart ben en met een goed mesje erin :) helemaal vers.

 

De Wee Scot heeft bij mij ook wel een speciaal iets. Je zou het niet zeggen van het kleine opdondertje, maar hij heeft een hele hele hele hoop in zn mars.

 

Ik zal maar gelijk wat vertellen over de zeep, dat is namelijk het belangrijkste van deze SOTD. Ik wist van alle producten al hoe ze presteerden behalve deze. Deze TFS heb ik echt een hele tijd links laten liggen en waarom, geen idee. Ik heb m samen met de LE's van TFS maar gewoon eens gekocht voor het proberen.

Moet zeggen dat de geur me wel aanstaat, beetje mandarijngeur met kaneel. Erg lekker. De geur is mijn vrouw Marloes ook helemaal weg van dus dat is 8-)

Je kan voelen dat deze zeep wel een stuk harder is dan de TFS LE's. Latheren met de Wee Scot ging supermakkelijk en dat kleine monstertje weet behoorlijk wat lather tevoorschijn te toveren. Zeep heeft redelijk goede slick, verzorgt ook vrij goed, maar dat gevoel duurt maar kort, het verdwijnt vrij snel weer.

 

Zeker voor de koudere maanden zou deze geur het goed doen, voor in de zomermaanden zou ik persoonlijk wel een iets frissere geur pakken. Verder uitstekende zeep.

 

De Proraso Aftershave was echt een goede afsluiter, heerlijke koude gloed over het gezicht...heerlijk met deze warme dagen!

 

Heren, geniet van de warme dag!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.