Jump to content

Proraso aftershave splash


Froop

Recommended Posts

Ik ben grote fan van deze splash. Nadat mijn kleine flesje op was heb ik direct maar een grote 400ml besteld :)

Jaar geleden is de ingredientenlijst aangepast. Ik merk weinig verschil om eerlijk te zijn. De (soms toch) omstreden parabenen zijn eruit gehaald en volgens mij is er wat meer eucalyptus toegevoegd.

Link to comment
Share on other sites

Ik heb een poos terug de 400ml cadeau gekregen en man o man wat is dat heerlijk spul. Lekker geurtje, verzorgt voor een splash ook gewoon lekker en heeft inderdaad een heerlijk lange koele gloed. Staat samen met de Floid Blue zeker aan de top van mn aftershaves

Link to comment
Share on other sites

Ik heb deze vakantie een flesje mee genomen uit Italie. Heb hem nog niet kunnen proberen, van de week ga ik hem eens testen in combi met de Proraso Green pre-shave en scheer-zeep.

Link to comment
Share on other sites

In combinatie met de pre-shave vind ik de splash nog lekkerder.

Tijdens het scheren voel je de menthol in de pre-shave niet, maar zodra je je gezicht afspoelt met koud water, komt de menthol van de pre-shave weer naar voren. En zeker als je het afmaakt met de splash.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
centerhttp://shavenation.com/images/PRORASO%20AFTSHV%20GREEN%20SPLASH%20NEW%20n%20Logo.png[/img]

In deze zomermaanden mijn ongetwijfelde favoriet, of het nou na het scheren is of gewoon omdat het kan. Het is een heerlijk frisse splash die bovendien nog een tijdje na koelt. Er zijn vast nog wel anderen die die mooie goedje in huis hebben staan.

Van vakantie een hele rits Proraso spullen meegenomen (was ook nog in de aanbieding dus koste geen drol) en ik vind deze ook lekker!

Link to comment
Share on other sites

Wat een heerlijke splash is die Proraso zeg, vandaag de gehele Proraso lijn gebruikt. Moet zeggen dat het erg lekker is. Zonder de splash komt hij toch niet helemaal tot zijn recht vind ik. Ik heb hem pas sinds van het weekend maar wil nu al niet anders meer :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ik heb hem vorig jaar in een Italiaanse supermarkt even geroken en niet gekocht. Tjee, wat een goedkope alcohollucht kwam er uit die fles.

 

Toch spijt dat ik die 4,95 niet uitgegeven heb, want aan de reacties te zien mis ik iets.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.