Jump to content

Johan


Johan

Recommended Posts

Ook maar even voorstellen dan; ik ben Johan, op een ander forum (voor de motorrijders onder ons) ook wel Pommel genaamd. Ik ben als tiener begonnen met natscheren, en er nooit mee opgehouden (ik ben nu 45). Na jarenlang De Vergulde Hand zeep gebruikt te hebben, eerst uit een bakje, daarna met een scheerstaaf, heb ik een poos geleden de scheerfora ontdekt, en is er een nieuwe wereld opengegaan ;) (overig blijf ik DVH lekkere zeep vinden, de negatieve recensies elders ten spijt)

 

Voor de rest wissel ik zo'n beetje tussen de Gillette Contour en een Gillette Rocket HD. Ooit heb ik van Erwin Beekmans een enorme stapel Wilkinson Sword Profile cassettes ("Made in England") gekocht voor de Gillette Contour, en dat zijn perfecte mesjes. Verstoppen niet, spoelen makkelijk schoon, blijven lang scherp (zeker een keer zo lang als mijn DE mesjes), en kosten in bulk nagenoeg niks. Alleen jammer dat dit soort mesjes tegenwoordig niet meer gemaakt worden!

 

En verder? Ik ben met weer en wind op de motor te vinden (behalve met sneeuw of ijzel), en daarnaast heb ik een kleine verzameling saxofoons die ik (met wisselend succes ;) ) bespeel ... mijn favoriet sinds een aantal jaren is de bariton.

 

Genoeg over mij, terug naar het scheren :lol:

Link to comment
Share on other sites

Heeee... Pommel! Bekende inderdaad; MF staat in mijn dagelijkse "to-do"... ;-)

 

Het zou me niet verbazen als de helft van de natscheerders hier motor rijdt :lol:

(of motor gereden heeft)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.