Jump to content

Bakkus Barbiersmessen


LongShave
 Share

Recommended Posts

Prima idee,

 

Ik ben relatief nieuw hier en ik ben dus best nieuwsgierig naar alle info die ik hier op het forum kan vinden. Ik heb ook al een paar topics over de bakkusrazors gelezen maar als je dan bij de winkel gaat kijken krijg je een dode link... Schiet niet echt op. Jammer .

Link to comment
Share on other sites

Als hij niet meer actief is met de messen dan is het beter het forum te sluiten. Bedankt voor het melden in elk geval. Ik kijk even of hij antwoord en of de andere mods/admins iets weten.

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

 

Jammer is het wel, ik vind dat spul schitterend ook die verhalen van Joost en consorten over de Koraat messen helemaal geweldig. Ik sluit niet uit dat er hier ooit nog eens zoiets komt... ;).

Link to comment
Share on other sites

Als je wilt praten over Bakkus messen kun je gewoon een topic openen in Straight razors Henk. Aangezien dit topic alleen over die specifieke winkel gaat stel ik voor dit topic verder te negeren tenzij iemand dus een update heeft over de shop zelf.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.