Jump to content

Nieuw hiep


JaapU
 Share

Recommended Posts

Net vandaag kwam ik dit Forum tegen toen ik bij BdF een bestelling plaatste. Tot nu toe had ik alleen engelstalige fora gevonden.

Even wat background info: al ongeveer 40 jaar in de weer met allerlei scheermesjes van de grote aanbieders en zeep uit de spuitbus. Met een elektrisch apparaat is het nooit wat geworden, kan ik wel drie keer per dag scheren. Als laatste gebruikte ik de Wilkinson 3D Protector, prima mes, maar duur en bijna niet meer te krijgen. De huidige high tech mesjes zijn zo idioot duur dat ik besloot toch weer eens naar het oude DE systeem te kijken.

Krabber besteld, kwast, zeep en mesjes. Diverse fouten gemaakt bij de keuze: Feather mesjes (dat waren de beste..) en een harkje met een open kam was wat overmoedig. Bloody mess.

Om een lang verhaal kort te maken: inmiddels meer geoefend, juiste combi gevonden (Merkur R89 met Astra Platinum) en ik ga nooit meer terug naar de Gilettes etc.

Blijft nog de juiste zeep en daar kun je je zelf in uitleven. Huidige favo is de DR Harris Marlborough.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.