Jump to content

Semogue OC dual band


prta74
 Share

Recommended Posts

Naast de Edwin Jagger Best Badger heb ik enkele maanden geleden een Muhle Silvertip Fibre aangeschaft. Deze laatste kan ik echter slecht aan wennen. Persoonlijk vind ik 'm te slap/zacht. De Best Badger bevalt me qua stevigheid gewoon veel beter en vind ik zacht genoeg.

 

Nu heb ik reeds veel lovende woorden gelezen over de Semogue OC dual band. Gelet op de prijs van € 65-70, zou ik graag eerst jullie advies willen hebben. Wellicht een lastige vraag, maar zou de Semogue OC naar jullie mening bij mijn 'wensen' aan kunnen sluiten? Of lijkt deze juist op de Silvertip Fibre?

Link to comment
Share on other sites

Welkom op het forum. De Semogue SOC 2band badger is een van de allerbeste borstels voor z'n prijs naar mijn bescheiden mening. Is heel anders dan de silvertip fibre, veel meer backbone en ook minder zacht maar een genot om mee in te zepen. Geen enkel probleem zowel met zepen als cremes en of je nu rechtstreeks op je gezicht scheerschuim maakt of in een kom het gaat hem allemaal even goed af.

 

Er zijn enorm veel reviews te vinden over deze borstel evenals vergelijkingen met andere borstels, even google inschakelen zou ik zeggen.

 

http://shavenook.com/thread-review-semogue-owners-club-2-band-badger-cherry-wood-handle

Link to comment
Share on other sites

Different animal, inderdaad.

 

De two band soc biedt heel veel waar voor zijn geld. Een prachtige, niet al te grote kwast met lekker veel backbone en stevig zoals elke twee bander.

 

Dat is dus duidelijk minder zacht dan drieband of synthetische silvertips, die ik overigens ook prima vind.

 

Zoals Snuff zegt, een all rounder met een uitstekende performance.

Link to comment
Share on other sites

sluit me geheel aan bij Snuff en Wim. ik heb een Semogue Texuco, ook een 2 band, en is zeker mijn favoriete kwast. Hij is veel zachter dan mijn Simpsons Berkeley Best en heeft veel meer backbone dan de silvertip fibre.

 

succes met de keuze.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.