Jump to content

Lekker glad en vlak


Kogel

Recommended Posts

abytuzud.jpg

 

Vandaag mijn bestelling van Knivesandtools binnen. Een chosera 1000, een super 12000 en een grote vlaksteen. Meteen lekker aan de slag gegaan en mijn oude stenen gevlakt. Pfff wat waren die hol zeg. Leuk dat dat zo goed werkt. Daarna even twee messen van 1000 naar 2000, 5000 8000 en 12000 gebracht. Ben benieuwd of het gelukt is. Daarna op de mooie paddlestrop van Martin met rough en 1micron diamandpasta, als laatste de latigo black. Nu kan het echt niet meer aan de spullen liggen. En wat zijn die naniwa's een fantastisch formaat stenen zeg!!

Link to comment
Share on other sites

Ik vind die plastic basis niet prettig en kocht ze in Duitsland zonder. Kan je ze ook nog aan twee kanten gebruiken. Let wel bij het vlakken dat je of altijd zelfde tijd in water legt ofwel besproeit, wissel je dit af dan zul je merken dat de stenen niet vlak zijn.

Link to comment
Share on other sites

En Cutthroat en ik maar wachten...

Blij te horen dat ze bevallen, dat draagt bij aan de voorpret. Wel een goeie, die vlaksteen, die moet ik er eigenlijk ook bijhebben.

Link to comment
Share on other sites

En Cutthroat en ik maar wachten...

Blij te horen dat ze bevallen, dat draagt bij aan de voorpret. Wel een goeie, die vlaksteen, die moet ik er eigenlijk ook bijhebben.

Voor scheermessen wel een must have.

Link to comment
Share on other sites

Het makkelijkste vind ik het gaan met een diamant plaat, atoma maakt erg fijn spul daar voor.

Schuurpapier werkt ook, als je veel moet vlakken is het wel een gedoe maar het kan zeker wel.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.