Jump to content

Feather AS D2


Frank

Recommended Posts

Wie heeft ervaring met het gebruik van de Feather AS-D2 ?

Ik begrijp dat dit een heel mild scheermes is, maar betekent dit dat je veel passes moet maken om een BBS resultaat te krijgen ?

Veel passes levert denk ik juist weer veel huidirritatie op en dat wil ik juist voorkomen. Ik heb daar de laatste tijd veel last van vooral op mijn hals.

Link to comment
Share on other sites

Heb er eentje gehad en is inderdaad heel mild maar wel heel effectief, bij wijze van test heb ik toen veel passes gemaakt om te zien of dat zou problemen geven maar bij mij alvast niet, ook niet na 7-8 passes. Nu heb ik wel geen gevoelige huid maar toch. Drie passes waren trouwens genoeg voor een supergoed resultaat terwijl ik toch zeer sterke baardgroei heb.

 

Iemand op het forum kocht hem toen van me, die zal wellicht ook zijn ervaringen mededelen. Persoonlijk vond ik het qua vermijden van huidirritatie een van de allerbeste krabbertjes, is natuurlijk wel niet goedkoop.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Mild zeer zeker, effectief niet super,de hoek waarmee je effectief scheert is veel kleiner en duurt even om aan te wennen. Heb wel meer passes nodig met dit scheermes naar heb nooit enige irritatie of last mezelf te snijden.

Link to comment
Share on other sites

Is wel niet gewoon hout maar €130= extra is inderdaad niet niks. Qua gewicht en mildheid niet iets voor mij (oh ja, dit soort prijzen vind ik voor een krabber sowieso belachelijk, althans om er aan uit te geven) maar volgens mij is Feather de enige die het een beetje begrepen heeft als je dan toch een krabber van rvs wil maken; ze zetten er tenminste een chrome-plating op.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ik scheer mij sinds 1 jaar met een safety razor. Ben begonnen met een Mühle R89 maar toen mij duidelijk werd dat dit definitief mijn manier van scheren zou worden heb ik geïnvesteerd in een Feather AS D2. En daar heb ik geen spijt van. Ik kan me irritatievrij dagelijks met 3 passes scheren waarbij de laatste ATG gaat. Mijn voorkeur gaat op dit moment uit naar Astra groen of Feather mesjes.

Maar een uitgebreid vergelijkingsarsenaal heb ik dus niet.

 

Martin

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

heb 'm ook gekocht. Ben gezegend met een zeer zware baardgroei en een super gevoelige huid. Hij is idd mild, en door het hoge gewicht werkt het ook prettig met de zware baardgroei. Samen met feather mesjes is dit voor mij een goede combinatie. Zou overigens graag een agressievere krabber willen gebruiken, maar daar is mijn huid het niet mee eens (heb de merkur futur ook gebruikt, maar kwam niet verder dan de mildste stand)

 

Gerrit.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.