Jump to content

Blue beards revenge


Twitch

Recommended Posts

Ik heb hem.

De zeep ruikt prima, lekker fris. Beetje in de range van TOBS Jermyn. Wel is de geur minimaal. Het is geen sterk geurende zeep.

Schuimen doet hij prima.

 

Ik heb hem een paar keer gebruikt, maar uiteindelijk is het niet mijn zeep. Hij is voor mij te "schraal". Ik hou voor mijn huidje meer van een vettigere zeep. Blue Beards is dit imo helaas niet.

 

Dus ja, een prima zeep in mijn ogen, alleen niet helemaal qua slickness/vettigheid/schraalheid voor mijn huid geschikt.

Link to comment
Share on other sites

Ik heb het zelf nog nooit gebruikt en eigenlijk vooral omdat ik bij een omschrijving las dat het de haargroei ook doet verminderen.

 

En.... dat doe ik liever zelf met een mes om het weer te laten groeien zodat ik het weer kan scheren. Zeep die de haargroei doet verminderen vind ik nogal apart en voelt niet als iets dat ik graag op mijn gezicht smeer.

Link to comment
Share on other sites

Ik heb gebruikt en vond hem vreselijk. Het schuimt als een dolle hond als je er alleen al naar kijkt met heel luchtig schuim. De geur vond ik erg onaangenaam met menthol erin en veel te sterk voor mijn neus. Bij mij komt 'ie er niet meer in. Probeer eens een sample en oordeel zelf.

Link to comment
Share on other sites

Menthol?

Valt reuze mee, er zit wel wat watermunt in. Maar ik ruik er echt geen sterke menthol lucht in.

Ik krijg er prima schuim mee, veel schuim van weinig product. Absoluut niet te luchtig, maar juist lekker stevig. Niks mis mee.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.