Jump to content

Vero Black Fibre


Harkos

Recommended Posts

Verohandvatje gebruikt om een Black Fibre in te zetten. Had dit handvatje over, daar ik de knot ooit eens in een reiskwast (de linker) had gezet.

 

centerhttps://dl.dropboxusercontent.com/u/5532957/2014-04-30%2017.58.54.jpg[/img]

 

Toen ik de knotjes, die Wim Bouman had besteld zag, leek het me leuk dit in de Vero te monteren.

Morgen maidentrip, vandaag even getest opschuimen met Cella, zal je verder niet jaloers maken, maar ik ben er weer blij mee.

 

Bezit nu 3 Fibre's, zal t.z.t. ze vergelijken, maar eerst even deze een paar keer gebruiken.

Link to comment
Share on other sites

Ben ook zeer content met het resultaat. De Vero 2 jaar geleden gekocht voor nog geen €8. Begin dit jaar de knot er uit getrokken en bleek precies in die reiskwast te passen, waarvan de knot op was. Handvatje gelukkig bewaard, met dit inderdaad fraai resultaat. Vanmorgen gebruikt. Kleurt ook goed bij het witte schuim en schuimt als een gek. Wel iets stugger, denk ik nu, dan de Mühle Silvertip Fibre, maar dat is niet onprettig of zo en loopt misschien ook nog wat in. Gewoon lekker stevige kwast. Geen prik. Kan zich meten met mijn Simpson LE P8 Phyl #195 Best Badger! De laatste heeft alleen een nog vollere knot, maar het schuim opbrengen gaat zeker zo goed en dat is toch het doel.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.