Jump to content

Young shaver


Coenetje

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Om maar meteen met de deur in huis te vallen; ik ben Coen, 23 jaar en zit in het laatste jaar van mijn opleiding. Al enkele jaren geïnteresseerd in traditioneel scheren en sinds kort maar besloten om daar nu maar eens aan te beginnen. De bijna dagelijkse sleur van de Mach 3 werd mij (in mijn jonge baardhaarjaren) nu al teveel, waarom zou een dagelijkse routine die ik voor de rest van mijn leven nog moet uitvoeren zo saai en inspiratieloos zijn?! Precies... er is een alternatief!

 

Vandaar dat ik sinds kort mijn eerste open scheermes + benodigdheden heb aangeschaft en meld ik mij bij deze aan bij dit heerlijke forum, puur als steunbetuiging dat snappen jullie ;)

 

Dat lijkt me vooralsnog genoeg voor nu, mocht je meer willen weten dan ben ik vanaf nu ook hier te vinden. Ik zie jullie wel in de topics!

 

Groetjes,

 

Coen

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor dit warme welkom ;) Het mesje is een Fram Solingen elite in 4/8. Opzich een mooi mes maar niet bepaald scheerscherp... Ik heb al een aantal namen voorbij zien komen die mij hier eventueel bij kunnen helpen maar blijkbaar kan ik nog geen PB's sturen :? iemand raad?

 

Anyway, nogmaals dank!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.