Jump to content

Nieuwe Hart Steel customs


Snuff

Recommended Posts

Het zijn mooie messen, maar ik hoor vaak tegenstrijdige berichten over de afwerking etc.? Wel leuke afwerkingen bij de nieuwe designs.

 

Dat is ook de reden dat ik me er niet aan waag, Robert Williams die aan de wieg stond van het ontwerp heeft trouwens sedert geruime tijd alle banden verbroken , hij wil niet meer in één woord genoemd worden met Hart Steel. Persoonlijk hou ik wel van het simpele, voor mij niet zo nodig goudopdruk en allerhande versieringen maar blijkbaar is het een schot in het donker over wat je ontvangt.

 

Of je moet er eentje kopen bij Martin van Rasurpur in duitsland, die test ze allemaal zelf en plaatst er ook een goede snede op, hij is naar mijn bescheiden mening een van de betere slijpers.

Link to comment
Share on other sites

Ha Ron!

Ik ben er stellig van overtuigd dat het niet R.Williams was die aan de wieg stond van Hart Steel doch dat het een commercieeltje is van Zowada.

 

Quote (Zowada)

My "Zowada" involvement – The Hart Steel project has occupied most of my time for the last eight months. (I appreciate the patience of those waiting on a custom order.) I am the “project manager” for the production of the razor. My duties include: steel selection, heat treating specifications, worker training for grinding and honing, prototype development and much more. If you look closely at the razor, you can see my “fingerprints” all over it.

 

En vide verder: http://splashurl.com/nep3utx

 

J

 

P.S. Bij de weg, Ron, Rasurpur gaat evenwel uit van € = $ .

Link to comment
Share on other sites

Ja je hebt gelijk, was even een verwarring van mijn geest, was net met iets anders van RW bezig geweest vandaar.

 

wat € = $ aangaat is inderdaad een stuk minder interessant maar gezien bij import uit de US ze het pakje op volle waarde waarderen ben je sowieso evenveel kwijt als dat je het bij Rasurpur koopt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.