Jump to content

Mooie krabber op Ebay met hout


bart

Recommended Posts

Hij lijkt sprekend op een Edwin Jagger Chatsworth maar bij mijn weten wordt die nou net niet geleverd met een houten greep. Dus wat dit nou precies is weet ik ook niet maar gezien de prijsstelling is het beslist geen 'hand made in England' maar eerder 'copy-shopped in China'.

Link to comment
Share on other sites

@Marcel; Dat kan natuurlijk zeker. Parker heeft trouwens zijn eigen Chatsworth (imitatie-) lijn die ook voor beduidend hogere prijzen verkocht wordt.

 

De eBay aanbieding is qua prijsstelling een wat merkwaardige; veel te goedkoop voor een origineel maar toch ook weer te duur om de gok te wagen, in ieder geval voor mij. Als ik goedkoper iets aparts zou willen zou ik eerder een kijkje nemen bij Pearl, niet in de laatste plaats omdat je er dan ook nog een betrouwbare verkoper bijkrijgt (BdF)....

Link to comment
Share on other sites

Misschien dat er een Parker kop wordt gebruikt, die zie je wel vaker in dit soort constructies. Puur gokwerk hoor, de vorm van de kop is erg inwisselbaar.

 

De naam van de verkoper suggereert een Pakistaanse achtergrond, dus die Parker-kop is niet zo onwaarschijnlijk.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.