Jump to content

Tapatalk integratie


Brackpc

Recommended Posts

Dat heeft niet zozeer met je resolutie te maken alswel met de bruikbaarheid van een site die niet voor mobiel gebouwd is. Of hoef jij nooit horizontaal te scrollen of in- of uit te zoomen?

Ik wel en dat zelfs op een 1080 scherm.

Persoonlijk hoef ik niet zozeer tapatalk integratie, maar een dedicated mobiel thema zou wel cool zijn.

Link to comment
Share on other sites

ik weet niet of het mogelijk is dat er tapatalk support is oid. want op je mobiel is dit niet echt de ideal.

 

ik weet niet of dit gratis hosting is.

maar weet wel dat uit mijn vorige ervaringen dat sommige gratis formats wel de support bieden.

 

dit is geen noodzaak, maar alleen een vraag.

zou het extra geld moeten kosten, heb ik niks gevraagd.

Link to comment
Share on other sites

De hosting wordt gedaan door Dr P. Ik weet niet hoe veel werk tapatalk of een mobiele theme is voor hem, maar het is inderdaad wel handig (al ken ik tapatalk niet, heb het nooit gebruikt).

Link to comment
Share on other sites

Ik ken tapatalk niet, een mobiele template is niet even iets wat zo gaat gebeuren maar staat wel op de todo voor langdurige changes aan het forum. Tapatalk plugin zou geinstalleerd moeten zijn, kunnen jullie testen, en / of uitleggen hoe tapatalk werkt zodat ik zelf kan testen? :P

Link to comment
Share on other sites

Tapatalk is een app ( (play store, Appstore) die als een soort standaard forum reader/manager functioneerd.

 

Als een forum de plugin correct geinstalleerd en geactiveerd heeft is het forum te vinden via de search in de app en kan dan makkelijk op een mobiel apparaat gelezen/gebruikt worden.

 

Op dit moment krijg ik het forum nog niet te zien als ik op shaving zoek (wel TSD en B&B bijvoorbeeld) en ook krijg ik geen melding dat tapatalk integratie beschikbaar is als ik de site open via de mobiele browser(normaal komt er dan even een melding dat tapatalk integratie mogelijk is en of hij het in de app moet openen ipv de browser)

 

Denk dat de activatie van de plugin nog niet helemaal goed gelukt is, maar heb aan de instelkant van tapatalk nog geen ervaring, ben gewoon gebruiker ^^

 

Edit: misschien dat je de activatie stap vergeten bent onderaan deze pagina? http://www.tapatalk.com/activate_tapatalk.php?plugin=phpbb

of het duurt mischien een tijdje voordat het echt geactiveerd wordt, geen idee.

Link to comment
Share on other sites

Werkt :)

 

Via tapatalk zoeken op shaving dan staan we er nu netjes tussen, enkel de melding op de site dat tapatalk beschikbaar is staat nog niet aan maar dat kan ook best goed zo zijn :)

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Ja heel mooi, dank je voor de moeite die je gedaan hebt om het voor elkaar te krijgen.

 

Krijg nu netjes te zien in welke topics wat nieuws gepost is zodra ik de app open, en ook het navigeren en gebruik van het forum is nu lekker makkelijk op mobiel en tablet.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.