Jump to content

ook voorstellen


pflipp

Recommended Posts

Dag allemaal,

 

De vierde al die zich aanmeldt deze zondag! Het zal toch weer niet hip worden net als ik ervan gehoord heb, hè ;)

 

Newbie hier. Sinds dit weekend ben ik dankzij een vriendelijke verkoper op Marktplaats eigenaar van een Gillette Super Speed (D-3, dus 1958). Hij deed er bovendien nog eens 100 Super Max Stainless-mesjes bij. Dat is best veel; Ik overweeg nu al ze eens uit te ruilen ofzo.

 

Ik was altijd best een gelukkige 2-mesjes gebruiker totdat mijn vriendin vond dat er tenminste nog eentje bij moest. Inmiddels op de terugweg uit het woud van 3-mesjes systemen, wil ik uiteraard niets liever dan haar ongelijk bewijzen. Wacht, laat me dat herformuleren, anders kom ik er natuurlijk nooit. Haar aangenaam verrassen met een perfect scheerresultaat. Ja, zoiets.

 

De eerste voorzichtige poging kostte me een goed deel van de zaterdagochtend, maar verliep aangenaam genoeg. De herhaling van vandaag leek in het begin toch best rasperig. Pas laat kwam ik erachter waarom: de deurtjes stonden nog op een kier, dus lag het mesje gewoon los in het krabbertje! Nou, als ik dan uiteindelijk alsnog wegkom met een aardig scheerresultaat, dan is er zeker hoop.

 

Ik zie uit naar de goede contacten hier, voor het uitwisselen van ervaringen en om mijn verzameling nog eens wat uit te breiden met vergelijkingsmateriaal.

Link to comment
Share on other sites

Welkom pflipp en veel lees- en scheerplezier hier.

 

Alle begin is lastig maar dat komt wel goed; meer dan genoeg mensen hier die je willen helpen met dat begin (en later met het leegtrekken van je portemonnee vanwege alle verhalen over die geweldige zeep/kwast/krabber/etc... :mrgreen: ).

Link to comment
Share on other sites

Van harte welkom op dit geweldige forum! Die deurtjes ben ik ook eens ingetrapt :oops: . Alsof je je staat te scheren met een botte hark.

 

Voor wat betreft het verkrijgen van vergelijkingsmateriaal heeft Talibeard gelijk. We helpen je met alle liefde en plezier je portemonnee te legen en je banksaldo drastisch te verminderen :D . In ieder geval veel plezier hier en met scheren!

Link to comment
Share on other sites

Welkom! Dat grapje met die deurtjes heb ik ook eens gehad. Toen had ik gelukkig al meer ervaring en herkende ik snel genoeg dat er wat mis was. Dat ik de avond ervoor in de kroeg had gezeten speelde ongetwijfeld ook een rol :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.