Jump to content

Gillette 7 O"clock yellow SharpEdge


Reza

Recommended Posts

Ik lees ook wel de buitenlandse forums en die zijn nog al weg van de Gillette 7 O"clock yellow SharpEdge DE-mes.

Met de reviews komt hij ook goed uit de bus en wordt vergeleken met de father mes (scherpte dan) maar je haalt er volgens de review meer scheerbeurten uit.

Dat ik niet bekend ben met dit DE-mes en ook op dit forum niks over lees zou ik willen vragen of er Leden zijn die ervaringen hebben met dit mes.

Link to comment
Share on other sites

Ik heb er een pakje van geprobeerd maar mij kunnen ze niet bekoren. Dat zegt verder niet zoveel; de meeste mesjes van PPI (de P&G fabriek in St. Petersburg, Rusland) bevallen me van slecht tot net bruikbaar maar er zijn veel fans van.

 

O.a. de Astra's komen daar tegenwoordig vandaan net als veel 7O'Clock types maar van die laatsten bevallen de twee uit India me een stuk beter (groene Permasharps en vooral de zwarte Super Platinums). Gewoon proberen dus!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ik heb 1 mesje uitgeprobeerd met een Lord L6 krabber en vond dit een geweldig mesje want ik had hier 5 beurten uigehaald zonder irritatie. Voor sommigen niks bijzonders maar in prijs- kwaliteit verhouding vind ik ze ok.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.