Jump to content

Het eerste mesje tilt de haren op.....


Barbiere di Figaro

Recommended Posts

Ik niet :D

Eerst zien, dan geloven. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat dit goed werkt met twee mesjes met dezelfde afmetingen boven elkaar. Als het bovenste mesje minder groot zou zijn zou ik het meer kans geven.

Ervan uitgaande dat dit met standaard DE mesjes werkt.

Link to comment
Share on other sites

Het idee is al oud maar ik heb het eerder gezien met een veel compactere kop. De kromming van het mesje bevalt me wel maar of twee een verbetering is? Wel geinig en misschien leuk als curiosum maar of dit nou echt goed werkt is betwijfel ik toch een beetje. In gebieden waar je haargroei 'wisselt' wordt het nog lastig om een WTG te doen zo!

 

Of je zoiets 'voor de gein' gaat proberen hangt natuurlijk wel van het prijskaartje af.

Link to comment
Share on other sites

Opletten dat we niet afdwalen :? Ik dacht dat we aanhangers waren van "less is more" (tenminste wat het aantal mesjes in een apparaat betreft. Voor het aantal messen, zepen en aftershaves weet ik dat nog niet zo :lol: ) dus een open mes, SE of DE. Ik ben dan ook van mening dat BDF dat soort dingen hier helemaal niet moet promoten :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.