Jump to content

Schaar erin...


bronda

Recommended Posts

Mijn Muhle Graudas vond ik te slap en teveel scheerzeep vasthouden. Een gokje gewaagd en gister avond gewoon de schaar erin gezet en er bijna 1 cm rondom afgeknipt. Schuurpapiertje erover om de ruwigheid van de haren eraf te halen. Vanmorgen gebruikt en moet eerlijk zeggen dat het goed heeft uitgepakt, heb veel meer backbone en is echt een heel stuk stugger dan voorheen. Het schuim zit nu ook meer in de scheerkomen dan in de kwast. Al met al hoef ik voorlopig geen ander kwast aan te schaffen voor meer backbone, die heb ik nu zelf gecreëerd. :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Je kunt een kwast ook steviger maken door de basis bijelkaar te binden. Dat kan al, provisorisch, met een (post)elastiek. Kun je uitproberen of het gewenste effect idd te behalen is... Je kunt vervolgens een permanente sleeve aanbrengen, of wat rigoureuzer, de knot opnieuw zetten, na eventueel de knot aan de onderkant ingekort te hebben...

Link to comment
Share on other sites

Elastiek gaat soms lastig (komen de haren tussen en die breken dan). Een tie-wrap werkt beter.

 

Breken de haren niet wanneer je ze afbindt met een tie-wrap? Ik vind dat de moeite waard om te proberen op mijn Omega Pro 102 kwast; wat is dat een joekel!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.