Jump to content

Shop review; Alivio kappersbenodigdheden in Amersfoort


talibeard

Recommended Posts

Ik was toevallig, nou ja niet toevallig maar wel voor iets héél anders, in Amersfoort gisteren en had via www al even gekeken of ik iets zinnigs kon doen tijdens de lange lunchpauze. Het adres van Alivio gevonden en via de website was al te zien dat er toch wel één en ander aan scheergerelateerde zaken te krijgen was.

 

Geen grote verzameling maar wel een interessante en zeker de moeite waard als je toch in de buurt bent; Omega en Hans Baier borstels, een ruim Proraso assortiment en ook van alles van TOBS, Mühle krabbers en de nodige kommen (waaronder een leuke van Lindner die je zelden tegenkomt; ik heb er ooit ééntje in Maastricht opgeduikeld). Plus nog van alles op de plank.

 

Het is eigenlijk een kapper met een uitgebreide verzameling aan kappersbenodigdheden maar de scheerhoek is blijkbaar groeiende en ik zou willen dat er zo'n zaakje bij mij in de buurt zat! Ze zitten aan de Zuidsingel 63 in Amersfoort en als je er toch bent; even gaan kijken! Ik kon het ook niet laten en heb mijn kwastenverzamelingetje uitgebreid met een silvertip van Hans Baier, eigenlijk niet mijn favoriete dassensoort maar ik kon hem toch niet laten liggen..... ;)

Link to comment
Share on other sites

Ik was er nog niet echt doorheen nee! ;)

 

Maar ik ben dank zij Jan Zoethout op weg naar een nieuw aantal; ik was bang dat ik bij de 32 moest stoppen (en daar zit ik akelig dicht in de buurt) omdat ik 366 (voorlopig toch) echt belachelijk vind. Maar Jan heeft me het licht laten zien; 53 is ook een logische hoeveelheid!! :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Mijn dochter woonde daar om de hoek toen ik nog niet zo uitgebreid in scheerspullen geinteresseerd was. Ik ben er waarschijnlijk wel eens langs gelopen. :oops: Nu woont ze een stukje verderop, maar de loopafstand is niet onoverbrugbaar. Moet ik er toch maar eens naar toe als ik met m'n kleinzoon ga wandelen 8-)

Link to comment
Share on other sites

Ojee. De verleiding weer en ik zou er op de fiets naartoe kunnen gaan.

Gelukkig heb ik morgen een afspraak met mijn scheer en zeep therapeut voor de eerste behandeling tegen deze scheerobsessie :mrgreen:

 

Ach weet je, dat duurt wel even voor zo'n behandeling aanslaat. Waarschijnlijk is de behandeling nog duurder dan de obsessie uit laten woeden want meestal zwakt die na verloop van tijd wel af.

 

En hou je er nog een leuke verzameling aan over ook! :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.