Jump to content

DE mesje: Gillette Super Silver


Dali

Recommended Posts

Begonnen met DE scheren toen ik jaren terug bij een rommelschuur een Vintage Gillette Tch kocht. Omdat ik wist dat het Kruidvat DE mesjes verkocht die mesjes gekocht en krabber voor de lol geprobeerd. Nooit meer vanaf gestapt.

 

Jarenlang dus Gillette Super Silver gekocht. Op een gegeven moment zaten ze niet meer in plastic case maar in een kartonnen doosje. Dat was irritatie 1. Irritatie 2 was dat ze uit de schappen verdwenen bij het Kruidvat. Ik had gelukkig nog voorraadje. Toen begon mn kapper met scheerspullen en DE mesjes. Die Super Silver was troep volgens hem. Ik kreeg Derby's mee (en dacht: gered, er bestaan dus nog DE mesjes). Maarrrr ik vond de Gillette mesjes beter. Later was mn kapper het met me eens ("die Gillette mesjes zijn eigenlijk best goed").

 

Gillette Super Silver gaat circa 12x bij me mee en neemt pas aan het einde langzaam af in comfort. Alleen de Personna mesjes zijn wat mij betreft gelijk. En toen zag ik ook het verschil in prijs. Wat zijn die Gillettes SCHREEUWEND duur!!! Ik ga ze niet meer kopen (als ze nog bestaan). Uit protest.

 

Ik kwam elders op het forum een gesloten draadje over dit mesje tegen. Blijkbaar ben ik de enige die dit mesje waardeer.

Link to comment
Share on other sites

Ze zijn idd belachelijk duur. Vooral om het prijsverschil met de cartridges klein te houden denk ik.

 

Ik vind ze overigens verschrikkelijk maar je ziet wel; de één zijn scheerhemel is de ander zijn hel als het over mesjes gaat....

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.