Jump to content

Even voorstellen Brisinger


Brisinger

Recommended Posts

Ik lees nu al ruim een jaar hier op et forum mee, en heb nou bedacht dat ik me toch maar eens voor ga stellen.

Ik ben het forum hier tegen gekomen toen ik een reclame van boldking tegen kwam op de tv en me af vroeg of dat wat kon zijn. Dus gegoogled en kwam toen hier uit. Lang verhaal kort zag een reactie van ach mijn DE scheert toch beter, mijn eerste gedachte was maakt Douwe Egberts scheerapparaten maar verder gaan zoeken en hoorde een hoop positieve dingen over ouderwets nat scheren, en dus toch maar eens geprobeerd en wat een opluchting van dat vervelende rot karwij om te scheren is het nu leuk en ontspannend. Ik en begonnen met een standaard EJ en ben eigenlijk meteen begonnen met de mesjes van feather. Heb inmiddels een aantal andere mesjes geprobeerd en ben over de feathers en de voskhods erg tevreden. Voor de rest al een aantal crèmes gebruikt en gebruik ook nog geregeld de harde sandalwood zeep van EJ waar ik mee begonnen ben.

 

Nou het is een beetje een lang verhaal geworden en misschien niet overal even duidelijk. Maar als iemand wat wil weten gewoon even een pm sturen:)

 

Groetjes Brisinger

 

Edit: na even opgezocht te hebben wanneer ik mijn eerste bestelling van scheerartikelen gedaan heb lees ik meer vanaf augustus 2013 :P

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Hoi Brisinger,

 

Welkom op dit geweldige forum. Mijn verhaal lijkt wel op dat van jou. Ook ik ben naar aanleiding van de boldking reclame gaan googlen, en zo hier terechtgekomen. Daardoor is ook voor mij de dagelijkse verplichting (die ik wanneer ik kon oversloeg) veranderd in een heerlijke rustgevende bezigheid waar ik dagelijks naar uitkijk :D

Link to comment
Share on other sites

Ha Brisinger!

Ik hoop dat je hier plezier en genoegen beleeft. Ik val in met het betoog van cutthroat. Niks is mooier dan de ochtend te beginnen met het betreden van de de badkamer terwijl je partner deze verlaat. Radio aan. Praatprogramma en je hoeft niks terug te zeggen! En vervolgens . . . . . Het Ritueel!

 

J

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.