Jump to content

Show je aankopen!


ChrisVanMeer

Recommended Posts

Dit topic ontbrak nog, dus ik maak deze puur aan omdat die er nog niet was. Dit topic is dus bedoeld om te vertellen wat je deze week gekocht hebt, met eventueel een foto of klein verhaaltje.
 

Edited by ChrisVanMeer
Op mijn naam gezet ivm ontbrekend account van oude auteur
  • I like it 1
Link to comment
Share on other sites

Ik heb een Garmin Forerunner 310XT gekocht, telt dat ook...?? 8-)

Is dat om te navigeren tijdens het klassiek scheren :?:

Link to comment
Share on other sites

Mijn aankopen naast de krabber van deze week :)

 

centerhttp://i.imgur.com/Nd3CJym.jpg[/img]

centerhttp://i.imgur.com/AGMYrLK.jpg[/img]

centerhttp://i.imgur.com/qW7SEuk.jpg[/img]

centerhttp://i.imgur.com/Q3EYSW1.jpg[/img]

centerhttp://i.imgur.com/mvyMKj9.jpg[/img]

centerhttp://i.imgur.com/0oW5uTu.jpg[/img]

centerhttp://i.imgur.com/lvzjbIl.jpg[/img]

centerhttp://i.imgur.com/6JhAqq8.jpg[/img]

 

Met dank aan Barbiere di Figaro, die me weer zo snel geholpen heeft. Ben de eerste volgens mij nu met de Limited Edition TFS zepen in huis! :D Bestelling werd gisteren verstuurd en nu al in huis! :D

 

Pfoe dat word een berg om te reviewen.......

Link to comment
Share on other sites

Ik vind het toch behoorlijk veel wat Lampuhkap zo in een keer even koopt, het is nogal een bedrag wat hij eraan besteed, goed voor BdF voor de omzet, maar minder voor de portemonnee en eventuele spaarcentjes van Lampuhkap.

 

Maar natuurlijk is investeren in scheerzepen in tijden van crisis een goeie investering, zolang het maar niet vergaat :ugeek: Ik investeer zelf ook altijd in verzorgings producten, maar dan wel als het ook echt goedkoper is dan normaal :ugeek:

Link to comment
Share on other sites

Als je dit als een hobby beschouwd, valt het reuze mee qua kosten. Je kunt je geld slechter uitgeven. Ik beschouw het zelf niet als een investering, daar heb ik een koophuis voor. Als dat tenminste nog wat waard is over 25 jaar.

Link to comment
Share on other sites

Ja ik weet uit eigen kringen dat je geld slechter uit, mensen die geld uitgeven dat ze niet hebben, daarom ben ik ook kritischer wat betreft aankopen.

 

Ik zie het zelf toch een beetje als besparing, maar dat is een beetje afhankelijk, soms wil ik ook weer iets nieuws kopen.

Link to comment
Share on other sites

Nou dan is die Lampukap toch wel de grootste bespaarder van ons allemaal als je het zo bekijkt.

:lol: nee dat telt niet meer als besparen hoor. Ik heb deze week misschien ook nog wel een aankoop want ik ga lekker naar Aachen daar hebben ze de Muller drogisterij.

Link to comment
Share on other sites

Zo mijn aankoop van de week, er had eigenlijk nog een Speick scheerzeep stick bij moeten zijn, maar in de Muller drogisterij in Duitsland mocht ik niet digitaal afrekenen en kreeg ik te horen dat ik voor minimaal vijf euro moest kopen, toen heb ik gezegd then keep it, ik spreek namelijk geen Duits.

 

Dus ik heb alleen een Wilkinson Sword scheerzeep stick gekocht in Aken bij de Rossmann voor € 1,45, wat ik op B&B gelezen heb bevat deze scheerzeep Lanolin en dat zou dus Wool Fat zijn, je hebt ook duurdere scheerzepen met Wool Fat en vele zeiden ook dat deze scheerzeep stick beter is dan Palmolive, maar wel iets duurdere.

 

full.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.