Jump to content

Hallo scheervrinden


Seabiscuit

Recommended Posts

Hallo scheervrinden,

 

Sinds lange tijd ben ik een traditioneel scheerder die over het onderwerp ook verschillende artikelen heeft geschreven. Ik zou mijzelf geen autoriteit willen noemen, enkel iemand die graag zijn kennis overbrengt aan hen die het Scheerlicht nog niet hebben gezien en nogsteeds met een Mach3 o.i.d. scheren.

 

Ben lid van B&B, maar ik heb vandaag pas dit Nederlandse forum ontdekt. Hopelijk steek ik hier nog veel op en kan ik ook iets bijdragen. We zijn nooit te oud om te leren!

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Leuk dat je meedoet Charlie! We plagen elkaar hier regelmatig. Ik ging natuurlijke meteen naar stijlforum.nl voor inspiratie voor een nieuwe Fedora en een Panama. Maar niks hoor! Althans niks te vinden!

 

J

 

PS Wij hebben hier wel alles :D

Link to comment
Share on other sites

Op stijlforum.nl staat wel iets over een panama, maar over een fedora minder inderdaad. Zijn niet zoveel hoedendragers meer tegenwoordig, ook niet daar.

 

Als je een goede panama zoekt zou ik eens kijken bij het Engelse Lock & Co. Heb daar ook wel wat van. Prachtige dingen van een historische hoedenmaker in 't hartje van Londen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.