Jump to content

Welke Floids?


cutthroat

Recommended Posts

Ik wil één dezer dagen een bestelling plaatsen bij BdF. Ik wil hierbij ook een fles Floids bestellen. Ik lees er zoveel goeds over dat ik er erg nieuwsgierig naar ben :D .

 

Maar de vraag is welke? Welke raden jullie aan? Ik heb nog weinig ervaring met deze "klassieke" aftershaves, vandaar dat ik jullie om hulp vraag. Ik hou erg van Boss luchtjes, Freedom van Tommy Hilfiger, La Toja manantiales, de geur van TOBS sandalwood en ik merk dat ik gecharmeerd ben van sommige citrusgeuren .

 

Ik snap dat het erg lastig is om op basis van dit advies te geven. Maar misschien is er iemand die Floids gebruikt en ook ervaring heeft met mijn luchtjes. Uiteraard ben ik ook blij als je gewoon aangeeft welke jij hebt.

 

Ik ben benieuwd! :D

Link to comment
Share on other sites

Voor mij geldt...en je weet wel UEKAZ.

Vigoroso met een frisse/neutralere zeep, vooral de mentholkick.

Amber met fruitige/bloemige zeep.

Blue met hout/aardachtige zeep.

De amber en blue werken dan ook vaak goed met fougere.

De favoriete combinaties hier in huis zijn dan ook:

tfs polare met vigoroso

bdf exclusivo met amber

le pere lucien met blue.

 

mvg stephan

Link to comment
Share on other sites

De floid black heb ik in mijn vorige post niet genoemd. Wel heb ik m eens kunnen testen. De reden dat ik hem niet opvoerde was dat ik vind dat de black niet in de hier meest besproken floids rijtjes thuis hoort. Ik vind dat de floid black thuis hoort in de eau de toilette lijn van floid en niet de asb splash lijn.

De hier meest besproken floid blue, amber en vigoroso zijn echte splashes, die snel vertrekken(de vigoroso blijft wel een uurtje hangen), terwijl de floid black echt de hele dag aanwezig blijft, net als de blue edt. Over de geur zelf kan ik alleen maar zeggen UEKAZ, want ik vind het niks(veel te zoet voor mij).

mvg stephan

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.